Winkelbeveiliging

Tegen derving & diefstal

FKB Services gaat derving en diefstal tegen door het inzetten van professionele en ervaren winkelbeveiligers in uw winkel. Wij zorgen voor een veilige omgeving. Deze winkelbeveiligers hebben allen een vakdiploma beveiliging en weten precies wat u als ondernemer belangrijk vindt voor uw winkel qua retailbeveiliging en klantvriendelijkheid. De veiligheid van het pand, personeel en klanten zijn aspecten welke wij in acht nemen tijdens de winkelbeveiliging.

Wij doen ons uiterste best om laagdrempelig te blijven voor uw klanten door altijd vriendelijk en alert te blijven zodat de winkelervaring positief ervaren wordt. Wij grijpen effectief in wanneer het nodig is.

De winkelbeveiliger denkt ook graag mee met een advies voor mogelijke veiligheidsmaatregelen voor uw onderneming in de vorm van een veiligheidsplan. U kunt denken aan winkelsurveillance, camera’s en alarmsystemen. FKB Services hecht waarde aan het imago van uw winkel waardoor wij onze manier van werken op maat maken voor u.

Ervaren winkelbeveiligers

Veilige omgeving

Vriendelijk & alert

Veiligheidsplan

Werken op maat

Uw wensen staan, samen met veiligheid, bovenaan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Naast winkelbeveiliging hebben wij ook diensten zoals: objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging, horeca beveiliging en ad-hoc beveiliging.

Meer informatie?

Wilt u gebruik maken van onze beveiligingsdiensten of wilt u meer informatie?
Stuur ons dan gerust een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.