Over ons

FKB Services Security

FKB Services is een jong, professioneel en erkend particuliere beveiligingsbedrijf gevestigd in Den Haag.
Wij zijn een geschikte partner op het gebied van security en vertellen u al te graag wat wij voor u kunnen betekenen qua dienstverlening.

FKB Services is een jong, professioneel en erkend particuliere beveiligingsbedrijf gevestigd in Den Haag. Wij zijn een geschikte partner op het gebied van security en vertellen u al te graag wat wij voor u kunnen betekenen qua dienstverlening.

FKB speelt graag in op unieke veiligheidsvraagstukken van opdrachtgevers. De identiteit en imago van uw bedrijf moet niet belemmerd worden door veiligheidsmaatregelingen. Wij houden graag persoonlijk contact met u om goed uw wensen en behoeften in kaart te brengen.

U kunt bij ons terecht voor horeca beveiliging, winkelbeveiliging, persoonsbeveiliging, ad-hoc beveiliging en evenementenbeveiliging. Wij werken altijd met een veiligheidsplan en deze zullen wij samen doornemen met u.

Innovatie en nieuwe technieken in de branche veiligheid is iets waar wij continu mee bezig houden om de beste en veiligste service te kunnen bieden. Wij willen u graag ontzorgen zodat u kunt richten op uw corebusiness.

FKB Beveiligers

Onze beveiligers zijn zeer professioneel, gecertificeerd en getraind om in elke situatie juist te handelen. Ze zijn allemaal in bezit van een EHBO diploma en BHV certificaat. Het gevoel van veiligheid stellen wij voorop.

Vakdiploma beveiliging

Veiligheid

EHBO certificaat

Betrouwbaarheid

BHV Cursus

Missie & Visie

F.K.B. services voorziet graag dat iedereen veilig is en zich veilig voelt. Wij staan daarom voor betrouwbaarheid, transparantie, eerlijkheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Overigens doen we ons uiterste best om te blijven innoveren om alle wensen en behoeftes van onze klanten te vervullen.

Wij willen een omgeving creëren waarin betrouwbaarheid en eerlijkheid centraal staat voor een veilig gevoel.

 

Personeel

F.K.B. Services werkt met professionele, ervaren en klantvriendelijke beveiligers. Wij zorgen voor een juiste werving- en selectieprocedure zodat we altijd de perfecte match vinden. Wij verbeteren onze dienstverlening door continu trainingen en opleidingen aan te bieden bij ons personeel, zodat we altijd de klant goed kunnen assisteren met beveiliging.

Overigens zijn wij een erkend beveiligingsbedrijf onder de beschikkingsnummer: ND 5364.

Meer informatie?

Wilt u gebruik maken van onze beveiligingsdiensten of wilt u meer informatie?
Stuur ons dan gerust een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.