Objectbeveiliging

Een specifieke aanpak

Panden, gebouwen of andere objecten hebben een specifieke aanpak nodig, aangepast op de situatie. Wij bij FKB Services bieden daarom objectbeveiliging aan. Elke omgeving vraagt een andere beveiliging en wij denken graag mee aan welke dienstverlening het beste bij u past. Onze objectbeveiligers kunnen moeiteloos aanpassen aan elke situatie en/of omgeving en helpen waar zij kunnen. Alle beveiligers zijn in bezit van een EHBO diploma en volgen regelmatig een cursus BHV.

Naast het beveiligen van een object kunnen wij ook andere taken voor u doen:

  • Openings- en sluitingsrondes lopen
  • Begeleiden van bezoekers
  • Receptie taken
  • Drankjes serveren
  • Toegangscontrole beveiliging
  • Terrein en monitor bewaking
  • Sleutel beheer
  • Jassen aannemen

Moeiteloos aanpassen

EHBO diploma

BHV Certificaat

Risico-analyse

Positief imago voor de klant

Vriendelijk & gastvrij

Ook zullen we een risico-analyse voor u maken over de gewenste dienstverlening. Adviseren, mogelijke risico’s en verbeteringen in kaart brengen is iets wat onze objectbeveiligers blijven doen nadat we een samenwerking aan gaan. U hoeft dan helemaal geen zorgen meer te maken over objectbeveiliging en u kunt zich volledig focussen op uw bedrijf.

Deze servicegerichte manier van beveiligen zorgt ervoor dat de imago van de opdrachtgever positief blijft. Wij leveren een toegevoegde waarde door klanten en bezoekers altijd vriendelijk en gastvrij te ontvangen.

Uw wensen staan, samen met veiligheid, bovenaan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Naast objectbeveiliging hebben wij ook diensten zoals: winkelbeveiliging, evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging, horeca beveiliging en ad-hoc beveiliging.

Meer informatie?

Wilt u gebruik maken van onze beveiligingsdiensten of wilt u meer informatie?
Stuur ons dan gerust een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.