Horeca beveiliging

genieten & ONTSPANNEN

Tijdens het weekend heeft de horecaondernemer veel te maken met gasten die even willen genieten en ontspannen. FKB Services zorgt dat alle gasten optimaal kunnen genieten van hun avondje uit met onze horeca beveiliging.

Onze horecabeveiligers zijn zeer professioneel, gastvrij en getraind om situaties discreet en snel te af te handelen zodat de klantbeleving positief blijft. FKB Services creëert een veilige omgeving voor alle bezoekers en personeel.

FKB Services bespreekt graag wat uw wensen en behoeften zijn en maken een veiligheidsplan met alle eventuele risico’s en preventieve oplossingen. Wij weten precies wat u nodig zal hebben qua horeca beveiliging en overige benodigdheden. U hoeft zich dan geen zorgen te maken hierover en focussen op uw onderneming.

Professionele beveiligers

Gastvrij

Veiligheidsplan

Positieve klantbeleving

Uw wensen staan, samen met veiligheid, bovenaan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw horeca onderneming te bespreken.

Naast horeca beveiliging hebben wij ook diensten zoals: winkelbeveiliging, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging en ad-hoc beveiliging.

Meer informatie?

Wilt u gebruik maken van onze beveiligingsdiensten of wilt u meer informatie?
Stuur ons dan gerust een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.