Evenementenbeveiliging

Zorgenloos genieten

Bij elk evenement, groot of klein, gaat het om het samenkomen van meerdere mensen en dit willen wij zo veilig mogelijk maken. Wij bieden daarom evenementenbeveiliging aan FKB. Services wilt dat iedereen zorgeloos kan genieten van een event zonder last te hebben van beveiliging.

Wij kunnen de volgende taken voor u uit handen nemen:

  • Toegangscontrole beveiliging
  • Rondes lopen
  • Crowd control
  • Verstrekking van informatie
  • Preventief toezicht houden

Wij maken een veiligheidsplan met de veiligheidsrisico’s, juiste coördinatie, middelen en preventieve oplossingen. Alle incidenten, calamiteiten en storingsfactoren worden hierdoor uitgesloten.

Geen last op uw evenement

Professionele beveiligers

Veiligheidsplan

EHBO diploma

BHV Certificaat

Onze beveiligers zijn getraind om snel en vlekkeloos te handelen naar een bepaalde conflict handhaving waar iets uit de hand dreigt te lopen. Ze zullen de situatie snel onder controle brengen. FKB Services haalt alle zorg uit uw handen zodat u kunt focussen op het regelen van het event. Overigens kunnen wij ook ingezet worden voor eventuele facilitaire taken tijdens een evenement.

Op uw wensen, identiteit en uitstraling kiezen wij geschikte en professionele beveiligers uit voor representativiteit, kennis, ervaring, sociale- en communicatie vaardigheden en gastvrijheid. Ook zijn ze in bezit van een EHBO diploma en BHV certificaat.

Uw wensen staan, samen met veiligheid, bovenaan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw events te bespreken.

Naast evenementenbeveiliging hebben wij ook diensten zoals: winkelbeveiliging, objectbeveiliging, persoonsbeveiliging, horeca beveiliging en ad-hoc beveiliging.

Meer informatie?

Wilt u gebruik maken van onze beveiligingsdiensten of wilt u meer informatie?
Stuur ons dan gerust een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.